Arteles Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Za nic nie mogę zainstalować tej karty w W98 SE, wiem że ten problem był wałkowany na forum ale brak tutaj jest odpowiedzi. tych którzy sie uporaliz tym problemem prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Sa najnowsze stery do nforca i do grafy?? Przeinstaluj stery. Zainstaluj najpierw do płyty później do grafy. BTW, wyżej masz temat o problemach epoxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arteles Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 stery mam najnowsze kolejnośc instalowania 1 windows 2. płyta 3. próba instalacji zgodnie z instrucją krok po kroku 4. dalej nie mam szans na nic bo od razu safe mode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arteles Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 3. próaba instalacji karty graf. oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...