finroth Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam. Mam problem z nowym laptopem i bardzo proszę o rady. Jakiś tydzień temu kupiłem laptopa Prestigio avanti 1592W. Jest na gwarancji, ale zanim go oddam, to chciałbym wiedzieć co sam mogę zrobić, w razie gdyby to nie było nic poważnego. Otóż wszystko do tej pory działało bardzo dobrze. Wczoraj poszedłem z nim do znajomych, nie wziąłem zasilacza, więc po wyczerpaniu się baterii sam się wyłączył. Dzisiaj rano podłączam go do zasilacza, świeci się na pomarańczowo lampka oznaczająca ładowanie się baterii, lecz komputer nie reaguje na przycisk włączenia. W ogóle zero reakcji-żadnych innych diod, żadnych dźwięków, nic na matrycy. Próbowałem już poczekać trochę, włączyć z baterie, bez baterii, przytrzymywać dłużej przycisk. Jakieś rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Mogła paść sekcja zasilająco-ładująca w lapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...