xslimakx Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Witam! Mam taki maly problem moja kobieta chciala klawiature i myszke bezprzewodowa jakto kobieta jak cos chce to natychmiast mowilem poczekaj kupimy cos porzadnego na gieldzie ale nie ona sie uparla ze to ma byc natychmiast to poszla do Auchan i kupila jakis chlam ktory praktycznie od poczatku nie dzialal jak powinien mowilem oddaj na gwarancje ale ona nie bo zostane bez klawiatury i myszy a potrzebuje kompa :( minelo 3 miesiace zdecydowala sie oddac pojechalismy do auchan mila blondyneczka w dziale reklamacji wziela standardowy druczek i namazala co jej dyktowalem ze to i to niedziala. Jak to jest z reklamacjami??? Teraz za 14 dni ide i musze dostac odpowiedz tak??? A co jesli takowej nie bedzie co wtedy??? Co wtedy moge zrobic??? Sorki pewnie tego typu posty byly po 100 razy ale prosze darujcie mi i pomozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Jak się będą pluć to postrasz ich Sądem Konsumenckim powinno zadziałać (u mnie zadzałało chodz nie było to Supermarket) ale jak nie zadziała to idz do tego sądu i zrób afere. WYGRASZ na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 po 14 dniach albo dostajesz nowy sprzet(lub naprawiony) albo zwrot pieniedzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ok dzieki to juz wiem jak mam rozmawiac w razie czego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...