Jacek_36 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Postanowiłem kupić kontrolera ATA100 lub 133. Mam kilka pytań z tym związanych. Czy podpinać do niego CD i CDRW? Czy po zainstalowaniu kontrolera na WinXP i przepięciu dysku czeka mnie reinstal systemu? Z góry dzięki za rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Nie polecam podłączania urządzeń innych niż dyski twarde do kontrolerów na PCI (znacznie wydłużony czas startu systemu). Najprawdopodobniej nie będzie konieczności reinstalki.Większość urządzeń jest na chip-ach kilku producentów (CMD , adaptec , silicon image itp) więc problemów nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Wielkie dzięki za informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...