shooter Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam. Może na forum jest ktos kto uzywa Eclipse jako IDE. Mam taki oto kod: public class Test { void mmm(){gfdgddf} public static void main(String[] args) { // TODO Auto-generated method stub Test a = new Test(); }}oczywiscie nie powinien sie on skompilować ze wzgledu na fakt, ze gfdgddf to nie wiadomo co :P. Kod nie kompiluje sie jesli uzyje standardowego kompilatora javy - javac z linii polecen. Natomiast Eclipse podkresla mi skladnie, zaznacza błąd i kiedy probuję kompilowac, kompiluje sie z pytaniem czy to zrobic pomimo błędow. Klikam OK i program smiga dopoki nie wywolam nieszczesnej funkcji mmm(). Moje pytanie: w jaki sposob to sie w ogole skompilowalo? Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schaboszczak Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 pewnie nie smiga tylko odpala poprzednia wersje, heh tez masz problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...