jay88 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam, planuje zakup dwóch notebooków do firmy prowadzącej szkolenia. Jeden z nich wykorzystywany będzie głównie do prezentacji multimedialnych i do prowadzenia szkoleń, a drugi do różnych biznesowych spraw. Na każdego laptopa mam przeznaczone max. 4500zł . I tu moja prośba, czy możecie podsunąć mi jakieś propozycje, ważne jest żeby był stosunkowo szybki i bateria była dość wytrzymała. Z góry dziękuje i czekam na podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie napisałeś jaka ma być wielkość ekranu. Do prezentacji i prowadzenia szkoleń wygodny byłby laptop z funkcją tabletu, np Ibm x61 - czas pracy na baterii ~7h Do spraw biznesowych: Dell e6400/e6500 ze standardową baterią ~4-5h, albo z 9-komorową i czasem czuwania do ok ~8h np http://allegro.pl/item610474804_dell_latit...idia_wuxga.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodolev Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 w zasadzie notebook do prezentacji nie musi mieć żadnych specjalnych parametrów, więc mogą być dwa takie same - w firmie używamy sporo modeli HP, więc polecam coś z serii 6530b, np. GB977EA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...