pucek2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam ! DOstałem zlecenie od pewnej osoby przerobienia szablonu na e-bay, aby była możliwość zmiany języka aukcji. Chodzi o to, żeby po kliknięciu w dany język, wczytywała się podstona z tym właśnie językiem. Zrobiłem takie coś z wykorzystaniem ramek i działalo, niestety już nie na e-bayu. Zapoznałem się również z php i funkcją include, również mi to działało, ale e-bay także tego nie akceptuje. Z tego co dowiedziałem się w necie, istnieje możliwośc doczytywania podstron po kliknięciu na link przy użyciu javy script i tzw. AJAXA. Schemat strony jest bardzo prosty: u góry baner z flagami, po kliknięciu których wczytuje się podstrona w odpowiednim języku pod banerem. Dużo szukałem po google, ale nie znalazlem gotowego rozwiązania, a niestety mam bardzo mało czasu, musze zrobić to NA DZIŚ :( Niestety nie mam czasu aby się w to bardzo zaglębiać jak widzicie.... Czy znalazłby się ktoś na tyle miły aby podac mi gotowe rozwiązanie, tzn napewno będzie głowna strona index.html , no i 3 podstrony dla 3 języków , założmy strona1.html, strona2.html i strona 3.html. i myślę, że pewnie będzie jakiś plik z rozszerzeniem js. Bardzo prosze o pomoc, będę bardzo wdzięczny za podanie mi jaki kod trzeba wkleić w tych plikach. :) Poniżej jeszcze prosty schemat jak to ma wyglądać : Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...