Hajmon3 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Mam walony problem otoz po instalce procka tzn nie dokladnie w kazdym razie na jednym z moich dyskow jakies bledy sie pojawily i windows sie nie laduje bo akurat na tym dysku byl zainstalowany win 98 First Edition. Teraz wszysko podlaczone jest ok i w biosie wykrywa mi oba ale zainstalowalem windowsa na drugi dysk. W czym wiec problem otoz teraz nie moge sie dostac do plikow z tamtego dysku (tego na ktorym pierwotnie windows byl zainstalowany) po prostu nie mam ikonki obrazujacej ten dysk. Co robic do cholery? I na dodatek mam czeste zwiechy w windzie teraz. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 probowales uruchomic syatem z dyskietki sytemowej??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 nic nie dalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 No to odpal z dyskietki, ale wczesniej zgraj ndd.exe - czyli norton disk doctora jakiegos starszego dosowego. Poszukam moze mam - to Ci rzuce na maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Jaki masz system plikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...