turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Sluchajcie mam dostep do tej mobo za niewiarygodnie niska cene....684zł :!: Oto co zawiera: 800MHZ FSB, Hyper-Threading Technology, AGP 8x, Dual Channel DDR 400, Serial ATA, IEEE 1394 Firewire, IDE RAID Jak dla mnie malinka :D Nie pytajcie tylko skad i za ile :twisted: Ale mysle ze warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A oto dokladniejszy opis: Chipset: - Intel® 875P MCH - Intel® 82801EB - Intel® PRO /100 VE Ethernet Controller - Silicon Image Serial ATA chip - Texas Instrument IEEE 1394 chip - GigaRAID controller chip - Super I/O: ITE I/O IT8712F chip - Realtek ALC655 CODEC - 2 x 4M bit flash ROM FSB 533/800Mhz Memory: - Type: Dual Channel DDR 400 / 333 ECC support - Max capacity: 4 GB - DIMM slots: 6 Internal I/O Connectors: - 1 x FDD - 4 x Serial ATA - 2 x IEEE 1394 pin header - 2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE - 2 x UDMA ATA 100/66 Bus Master IDE - 2 x USB 2.0 (4 ports by cable with rear USB bracket) - S/P DIF input/output (with rear bracket) - 3 x cooling fan pin headers - CD/AUX in - 1 x COM port pin header - 1 x Game port pin header Expansion Slots: - 1 x AGP Pro slot - 5 x PCI slots (PCI 2.2 compliant) - 1 x DPS slot Rear Panel: - 4 x USB 2.0 ports - 1 x RJ45 LAN port - 1 x LPT port - 1 x COM port - Audio (1 x Line-in / 1 x Line-out / 1 x MIC) ports - PS/2 (Keyboard/Mouse) ports CPU/AGP/DIMM Settings: :twisted: - CPU FSB / Multiplier / Vcore Voltage adjustable via BIOS - AGP Voltage / Clock adjustable via BIOS - DIMM Voltage / Clock adjustable via BIOS Form Factor: ATX - 30.5cm x 24.4cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Sluchajcie mam dostep do tej mobo za niewiarygodnie niska cene....684zł :!: Oto co zawiera: 800MHZ FSB, Hyper-Threading Technology, AGP 8x, Dual Channel DDR 400, Serial ATA, IEEE 1394 Firewire, IDE RAID Jak dla mnie malinka :D Nie pytajcie tylko skad i za ile :twisted: Ale mysle ze warto mysle że warto, wszystko to samo co sis 655(ga 8sq800ultra) + 800mhz fsb :D 8) ps. skad i za ile ? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A wiec tak: mobo kosztuje za granica (Austria, Niemcy) 155-180euro, zalezy od sklepu. Ja sobie upatrzylem sklep, w ktorym kosztuje ona 171euro = ok 690zł :D Ale na granicy mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> zwrot MWST (ich VAT) i mobo bedzie mnie kosztowac 575 zl :twisted: Mysle ze za taka kase to wezme z zamknietymi oczami :D Po za tym zawiera wszystkie bajery jakie potrzebuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A wiec tak: mobo kosztuje za granica (Austria, Niemcy) 155-180euro, zalezy od sklepu. Ja sobie upatrzylem sklep, w ktorym kosztuje ona 171euro = ok 690zł :D Ale na granicy mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> zwrot MWST (ich VAT) i mobo bedzie mnie kosztowac 575 zl :twisted: Mysle ze za taka kase to wezme z zamknietymi oczami :D Po za tym zawiera wszystkie bajery jakie potrzebuje. tylko mi nie mów że pojedziesz po płyte za granice :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nie :lol: Stary mi przywiezie na poczatku maja :D Tylko wczesniej musze sie pozbyc mojego Abita....na razie nie ma na niego chetnych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nie :lol: Stary mi przywiezie na poczatku maja :D Tylko wczesniej musze sie pozbyc mojego Abita....na razie nie ma na niego chetnych :( aha :wink: a to spoko tylko co z gwarancja i czy nie lepiej poczekać jak beda u nas ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Z gwarancja nie ma problemu :D Moj stary pracuje tam na stale i jezdzi czesto do Polski. Wiec jak cos padnie to mu daje i on normalnie wiezie to do sklepu :) Watpie czy u nas bedzie po takiej cenie....Sadze ze cena bedzie podchodzic pod 800zł lub wiecej. U nas ci dolicza VAT, akcyze, a i zarobic beda chcieli :( Dla przykladu podam jesczcze cene Sapphire Atlantis Radeon 9500PRO 128mb DVI TV-OUT za 730zł :D Niestety ceny w polskich sklepach z hardware sa calkowicie nieadekwatne do naszych zarobkow.... :evil: Dlatego skorzystam z okazji i kupie to mobo :D BTW. Jak ktos bedzie chetny na mobo to walic na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 QRDE CZEMU AQRAT TERAZ NIE MAM KASY?????????? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 :evil: :evil: :evil: jezeli dostane kase z pzu za spalona plyte i przysla mi nowa to oddam tego gigabyta co zamowilem [na sisie 655] i chyba sie skusze :) btw. turzol jak dlugo bedziesz oferowal te mobo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 :evil: :evil: :evil: jezeli dostane kase z pzu za spalona plyte i przysla mi nowa to oddam tego gigabyta co zamowilem [na sisie 655] i chyba sie skusze :) btw. turzol jak dlugo bedziesz oferowal te mobo? turzolowi chodzi oto jego stare mobo Abita :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Na priva walcie w sprawie Canterwooda :D Wieczorem zadzwonie do starego i powiem zeby sprawdzil czy sa dostepne w Wiedniu. Ale z tego co widzialem na www to jest ich sporo na magazynie. Poge sprzedac ale po cenie sklepowej + money za przewoz. Niestety ale kasa zwrotna na granicy nie wchodzi w gre, poniewaz z tym nie zawsze wychodzi... Tak wiec price sklepowa wynosi 171 euro na dzien dzisiejszy. Nie wiem ile teraz euro stoi ale cos ok. 4,14zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a mi o to nowe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...