przeciwnik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jak lepiej ustawić myszke mam w opcjach takie funkcje: częstotliwość próbkowania 20. 40. 60. 80. 100. 200. długość buforu wejściowego od 100 do 300. i jeszcze jedno mam pytanko czy to normalne że mysz nie działa na czarnej podkładce ? na jasnych działa bez problemu. myszka to A4Tech WOP-35 PS/2+USB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 czestotliwosc probkowania na maxa natomiast z buforem to nie wiem moze ktos inny sie wypowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jak chcesz miec jak najdokladniej to pewnie tak jak powiedzial stranger probkowaine na maxa, a (tu domysl oparty na tym co to bufor =] ) jak najmniejszy. ale tak naprawde to po co ci to :?: co do czarnej podkladki: poszukaj i poczytaj jak dziala mysz optyczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Na ciemnej powierzchni nie działa bo sie nie ma od czego światło odbić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...