Skocz do zawartości
MaKaR

help pomocy ratunku bo dostane piżdzielca

Rekomendowane odpowiedzi

help no nie wiem o co chodzi bo 2 miechach bez kompa uzbierałem wreszcie kase i zakupiłem epoxa 8rda zapakowałem wszytko odpalam i lajcik wszytko śmiga windoza sie po starej płycie oczywiście nie uruchomi więc chce zainstalować XP i butuje z płyty przechodzi to niebieskie i potem bzu wyłącza mi sie komp o co tu chodzi w dosier moge sobie siedzieć 2 godziny jesli tylko cos robie z windowsem to mi sie wyłącza komp pali sie tylko zielona dioda power ale komp jest martwy musze wyłączyć napięcie na listwie i dopiero moge kompa zapalić co mam zrobić bo nie wytrzyjmuje już nerwowo pliz hlep

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm moze cos z temperatura ...jak siedzisz w biosie to sie nic nei dziej a jak zapodasz instal windy to sie cos w momecie grzeje i sie plyta wylancza..... sprubuj tak : 1 . wylacz zabezpieczenie termiczne ...alebo podczas tego instala caly czas monitoru jemt organoleptycznie ..moze ten chipset sie przegrezwa czesto o tym pisane bylo ze ponad 50 C lapie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra nałozyłem paste i smiga bo wcześniej zapominiałem (ale ja głupi jestem :D) a teraz next pytanko jak sie zmienia fsb na 133 bo ta instarukcja jest dla mnie niejasna nie wiem jak ułozyc tą zworkę czy zdjąć ją wogule

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...