MaKaR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 help no nie wiem o co chodzi bo 2 miechach bez kompa uzbierałem wreszcie kase i zakupiłem epoxa 8rda zapakowałem wszytko odpalam i lajcik wszytko śmiga windoza sie po starej płycie oczywiście nie uruchomi więc chce zainstalować XP i butuje z płyty przechodzi to niebieskie i potem bzu wyłącza mi sie komp o co tu chodzi w dosier moge sobie siedzieć 2 godziny jesli tylko cos robie z windowsem to mi sie wyłącza komp pali sie tylko zielona dioda power ale komp jest martwy musze wyłączyć napięcie na listwie i dopiero moge kompa zapalić co mam zrobić bo nie wytrzyjmuje już nerwowo pliz hlep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 moze plyta walnieta........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no weź o ja nerwowo nie wytrzymam ale w dosie moge siedzieć ile chcem tylko przy czynnościach zwiazanych z windą sie wyłacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hmmm moze cos z temperatura ...jak siedzisz w biosie to sie nic nei dziej a jak zapodasz instal windy to sie cos w momecie grzeje i sie plyta wylancza..... sprubuj tak : 1 . wylacz zabezpieczenie termiczne ...alebo podczas tego instala caly czas monitoru jemt organoleptycznie ..moze ten chipset sie przegrezwa czesto o tym pisane bylo ze ponad 50 C lapie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 To zainstaluj Linux-sa :) A to faktyczne może być problem z remperaturką, paste pod procka dobrze nałożył :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 dobra nałozyłem paste i smiga bo wcześniej zapominiałem (ale ja głupi jestem :D) a teraz next pytanko jak sie zmienia fsb na 133 bo ta instarukcja jest dla mnie niejasna nie wiem jak ułozyc tą zworkę czy zdjąć ją wogule Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jest od FSB jedna zworka i ma być na miejscu ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 tojak ustawić fsb 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 boshe bez przesady ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jak nie wiesz jak ..to zrob jak ci sie spodoba ..zdejmij odpal ..jak bedzi 133 to ok a jak nie to zaluz i tak za trafisz ....a i na bank sie nic podczas tych prob nie zepsuje lolol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 po 1 moze byc to zasilka, a po 2 ja tez moglem siedziec w dosie caly czas a winda padala ma abit'ei bx133, dzisiaj wymieniam kondensatory i pomeza(mam nadzieje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...