emsiiii Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 sprawdziłam w Everest, że mam karte muzyczną via ac'97 enhanced audio controller sterowniki chciałam ściągnąc z tej strony http://www.viaarena.com/default.aspx?PageI...&CatID=1010 ale nie wiem teraz, które wybrac... a jak już coś ściągałam to miałam problemy z wypakowaniem, pomocy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Jaki system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 sprawdz model plyty glownej;P i na stronie producenta plyty szukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emsiiii Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 kobian kob, coś tam coś tam to to ? ;D jejku no, jestem dziewczyną, to mi nic nie dało, mało pomogłes xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Ściągnij program CPU-Z i w zakładce "Mainboard" masz podanego producenta i model płyty głównej. Podaj nam a my damy Ci link do sterownika :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 kobian kob, coś tam coś tam to to ? ;D jejku no, jestem dziewczyną, to mi nic nie dało, mało pomogłes xD No ale jak sprawdzilas w everescie dzwiekowke to myslalem ze plyte tez tam znajdziesz xD Albo mozesz sprawdzic w programie ktory podal M1siek /a to ze dziewczyna to nie znaczy ze ma sie nie znac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 To co podalas to chipset a nie model plyty ;) Ale mozliwe ze zadzialaja te z tego linku (klik) A jak juz sciagniesz to po wypakowaniu bedzie instalator i jak go wlaczysz to pewnie bedzie wystarczylo klilka razy kliknac 'dalej' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...