chrizak Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Witam, To mój pierwszy temat i zarazem post więc jakby coś, to prosze o przeniesienie do innego działu :) Mój problem z głośnikami polega na tym że mam monitor z wbudowanymi głośnikami. Są one dobre, ale prawie wogóle nie dają bass'ów. Dlatego chciałem podłączyć subwoofer. ale porblem polega na tym że wogóle nie daje on dźwięku... A w głośnikach w monitorze normlanie wszystko działa... Może zna ktoś przyczynę ?? Dodam tylko że mam Windows Vista Ultimate, a na komputerze z XP taka sama konfiguracja działa.... Prosze o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, pozdrawiam, i z góry dziex :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 a jak to niby podłączyłeś? line out z karty do subwoofera a potem line out z ubwoofera do głosników o ile sub oferuje taka funkcję albo line out front z katy do głosników a line out sub do subwoofera o ile karta oferuje taka mozliwość jesli na xp działa to zajmij się ustawieniami w systemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 podaj jak kartę i wejdź do SCP Visty i tam będziesz miał przestawienie głośników z nie full range na full range sprawdź czy coś się dzieje jeśli nie to znajdź jeszcze opcje bass redirection. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...