Gość Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Noo to chcialbym sobie zdobic Baybusa. Tylko jak? I jaki typ. A druga sprawa to mam LCD chce go zamontowac... Ale ten jest ||||||||| zlaczy jak go zamontowac i co zrobiz zeby mogl mi wyswietlac temp itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Odpowiadacie czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ja ostatnio robilem sobie baybusa 12V/off/7V z dwu kolorową dioda. jak jest 12V to swieci na czerwono a jak 7V to na zielono. Tu masz schemat takiego układu jaki ja sobie zrobiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 jeśli chodzi o baybusa: nie lepiej zrobić na potencjometrze i płynnie regulować napięcie? a co do lcd: schemat podłączenia jest tu: http://www.rendo.dekooi.nl/%7Efjbgp/smartie/ jest tam również program do wyświetlania na lcd (do pokazwania temepratur potrzebujesz mbm) pozdrawiam m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 a ja moze spytam. gdzie mozna dostac taki wyswietlacz i ile one srednio kosztują ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ja wlasnie dzis podlaczylem mojego LCD 4x20 do kompa :) musze tylko jeszcze obsadzic go w zaslepkach i bedzie loosik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 a ja moze spytam. gdzie mozna dostac taki wyswietlacz i ile one srednio kosztują ? Odsylam Cie do linka : ALLEGRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 ja wlasnie dzis podlaczylem mojego LCD 4x20 do kompa :) musze tylko jeszcze obsadzic go w zaslepkach i bedzie loosik Jam mam 2x20 i mi się ledwo mieści w zaslepce. Więc bedziesz musiał miec przynajmniej 2 wolne. Ja nie mam i nie moge se większego wyświetlacza zamontować :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...