Skocz do zawartości
CaRsEn

Dyski 500gb - 1tb Sata2 Do Kompa I Do Kieszeni Na Usb.

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje dobrego dysku, jeden do komputera stacjonarnego, drugi do kieszeni na usb. Co polecacie?

Do kieszeni polecam WD 1TB (lub wiecej ;)) serii Green. Naprawde cichy (mam do porownania w takiej samej kieszeni Samsunga 500GB, ktory wibruje jak najety :)), prawie sie nie grzeje i jest wystarczajaco szybki. W komputerze mam WD 640GB Blue i tez zlego slowa nie powiem. Cichy i szybki, do tego cena zacna :)

Edytowane przez ridczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Do kieszeni polecam WD 1TB (lub wiecej ;)) serii Green. Naprawde cichy (mam do porownania w takiej samej kieszeni Samsunga 500GB, ktory wibruje jak najety :)), prawie sie nie grzeje i jest wystarczajaco szybki. W komputerze mam WD 640GB Blue i tez zlego slowa nie powiem. Cichy i szybki, do tego cena zacna :)

Green nie jest wartym sprzetem bo oszczednosc zadna przy wysokich czasach dostepu. Lepiej AAKS w kieszen i po problemie , a kieszen z eSata by miala predkosc taka jak normalne sata w kompie bo usb to za wolne jest ;)

Welland 740J jako kieszen i gitara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Green nie jest wartym sprzetem bo oszczednosc zadna przy wysokich czasach dostepu. Lepiej AAKS w kieszen i po problemie , a kieszen z eSata by miala predkosc taka jak normalne sata w kompie bo usb to za wolne jest ;)Welland 740J jako kieszen i gitara.

Mam akurat A.C Ryan HD50138 z eSata...ale wrócmy do tematu samych dysków...rozumiem, ze 500gb lub 640 AAKS, w obu przypadkach...a jakis z 1TB? Edytowane przez CaRsEn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

500 AAKS to stosunkowo wolny dysk , 500 Sigejta to ryzyko , 640AAKS to szybki dysk. O 1TB wiele nie wiem bo sie nimi nie interesowalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi