microsista Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 witam, zamierzam kupic sobie nowe biurko, ma mieć wysuwana połkę o szerokosci minimum 90cm, i jeszcze koniecznie musi byc na metalowym stelazu, najbardziej pasowalo by mi cos takiego: http://forum.pclab.pl/t373020.html macie jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 takiego pytania to chyba jeszcze nie bylo. ja mam propozycje chyba najlepsza jaka moze byc jedz do sklepu meblowego albo na jakis rynek/giełde i kup sobie takie biurko jakie bedzie Ci pasowac pod reszte mebli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 meble.pl kupmeble.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOCHAM SYNTHOL Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) seria fredrik z ikea, nie jest najladniejsze, ale ma ogromne mozliwosci w zakresie personalizacji. :} Edytowane 11 Maja 2009 przez KOCHAM SYNTHOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...