Asterothis Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczów :) Nie wiem czy taki temat już był, ciężko było mi znaleźć podobny. A jeśli jest to przepraszam za lamersto :) Ale mam tylko jedno małe pytanie: Posiadam pamięci 2 x GoodRam 1 GB 800Mhz (razem 2 Gb ;p). I mam zamiar dokupić te pamięci: http://www.allegro.pl/item619205214_ocz_te...c_gold_cl5.html A pytanie jest takie: Czy będzie możliwość, że te pamięci będą się kłucić? Pracują na tych samych częstotliwościach więc myśle, że nie powinno być problemu. A jeśli tak to prosze o odpowiedzi i sugestie. Na płycie głównej mam 4 sloty na Ram, więc dwa mam wolne. (model płyty głównej: Gigabyte GA-G33M-S2). Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) nie powinno być problemu, ale żeby to na 100% zweryfikować będziesz musiał sam przetestować. Sam używam 2x2+2x1GB bez problemu (moduły różnych marek - ale to akurat większego znaczenia nie ma) Edytowane 7 Maja 2009 przez mach82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...