wtyka Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 mam dylemat gdyż chcę zrobić sieć bezprzewodową w mieszkaniu a podejrzewam, że router który wynajmuje UPC pewnie jest wadliwy i wolałbym uniknąć denerwowania się i kupic coś porządnego. Komputer stacjonarny (win XP) podłączony jest do modemu z upc firmy ARRIS, model CM550B i chciłbym połączyć się z laptopem (Vista). Prosze o radę jaki wybrać router (nadmieniam, że chodzi tylko o internet, bez podłączania jakis urządzeń). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Ja mam d-link 655 i asusa wl500gp v2. Obydwa śmigają super. Jak zmienie modem 3g to asus będzie służył do wystawiania tam gdzie jest najlepszy zasięg i łapania netu na wyjeździe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Polecam Linksys WRT54GC, świetnie pracuje z UPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...