chelekchelek Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Witam. Nigdy nie grałem w managery piłkarskie. Chcę spróbować, ale nie wiem jaką grę kupić. Na pewno nie kupię gry na obecny sezon, bo jak mi się znudzi po 2-3tyg to ~ 100PLN w błoto. Mam okazję kupić: Football Manager 2008 PL Top Sller - 19,99PLN Championship Manager 2007 PL - 9,99PLN Championship Manager 01/02 - FREE Jaki i dlaczego wybrać. Ponadto macie jakieś rady dla początkującego ? Jak zarządzać na początku funduszami, jakie ustawienia etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 CM 01/02 uchodzi za najlepszy manager ever, a jak masz okazję go dostać za free (chyba gdzieś sobie można ściągnąć oryginał - jakaś akcja czy coś) to się nie zastanawiaj. Sprawdzisz sobie co i jak, a jak Ci się spodoba, to sprawdzisz inne. Ja obecnie gram w FM 2009, ale gram tak od około FMa 2005 lub 2006. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...