entertp Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Witam czy ktoś może mi wytłumaczyć listy jednokierunkowe w PASCALU?? Niestety nie rozumiem tego a na internecie nigdzie nie znajde PORZĄDNEGO wytłumaczenia. Moja prośba to czy ktoś by mógł mi mały programik z listami napisać i wytłumaczyć co do czego?? Będę wdzięczny i dam Punkt. Proszę potraktujcie ten post poważnie. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Wrzucam Ci material o wskaznikach w Pascalu. Masz tu tworzenie lancucha odsylaczowego, jest to nic innego jak wlasnie lista jednokierunkowa. Zapoznaj sie z tym, jakbys czegos z tego nie rozumial to wtedy pytaj. http://krawetko.webd.pl/share/pascal.pdf Edytowane 12 Maja 2009 przez krawetko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...