Morfeusz Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Mam problem, z polączeniem się z serwerem ftp przez program windows commander 5, oraz niemoge nawiazac polączenia przez GG np. podjać rozmowy głosowej lub wysłać plik do kogoś!! SDI jest zewnętrzny ERICSSON połączony z ISDN! Jak łącze się przez sam ISDN działa wszystko bez problemów, a przez SDI niemoże nawiązać połączenia?? z danym ftp, ani połączyć się przez GG by coś wysłac?? Pomóżcie mi w tej dziwnej sprawie jeśli wiecie o co tu biega? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 sdi i isdn? cos tu krecisz chyba - sdi nie biega na isdn. wiem bo abym mial sdi trzeba bylo jeszcze jeden kabel ciagnac czy cus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ISDN służy mi jako zwykły modem a SDI idzie do puszki NT gdzie ISDN zrobiona tak jakby przejściówką i wten sposób moge używać ISDN i SDI! Czy jakoś tak? Wiem że tak działa wszystko pozatym że przez SDI niemogę nawiazac połaczenia z FTP! Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Dobra można skończyć ten post! Wziołem się za formata systemu i wprowadziłem wszystko od nowa i działa wszystko poprawnie! Jak narazie! Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...