Skocz do zawartości
tomsonis

Nowa Płyta Główna Do 350zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak narazie posiadam mobo Asus P5VD2-MX na której chciałem podkręcić CPU ale się nie da bo system jest niestabilny. Chcem sobie kupić nowe modo do 300zł. Zastanawiam się nad kupnem płyty gigabyte ga-ep43-s3l i ASRock P43TWINS1600, może jakąś inną polecacie do 300zł.?? Gdy kupie już mobo to chcem sprzedać starą z OS Windows XP Media Center Edition 2005 z licencją. Ile moę wziąć za to mobo i OS.?? Jak bym wystawił na allegro za 400zł mobo z OS to dobra cena czy zawyżona.?

Mój sprzet:

CPU: Intel Core 2 Duo E6300 1,86GHz

MOBO: Asus P5VD2-MX

MEMORY: Kingston 2x1GB DDR2 667MHZ

GPU: PoV Geforce 7600GT 256MB DDR3

PSU: Enlight 350W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

Witam

Jak narazie posiadam mobo Asus P5VD2-MX na której chciałem podkręcić CPU ale się nie da bo system jest niestabilny. Chcem sobie kupić nowe modo do 300zł. Zastanawiam się nad kupnem płyty gigabyte ga-ep43-s3l i ASRock P43TWINS1600, może jakąś inną polecacie do 300zł.?? Gdy kupie już mobo to chcem sprzedać starą z OS Windows XP Media Center Edition 2005 z licencją. Ile moę wziąć za to mobo i OS.?? Jak bym wystawił na allegro za 400zł mobo z OS to dobra cena czy zawyżona.?

Mój sprzet:

CPU: Intel Core 2 Duo E6300 1,86GHz

MOBO: Asus P5VD2-MX

MEMORY: Kingston 2x1GB DDR2 667MHZ

GPU: PoV Geforce 7600GT 256MB DDR3

PSU: Enlight 350W

nie zmieniaj plyty tylko ogarnij OC , bo cosik mi sie wydaje ze to nie plyta nie daje rady tylko brak umiejetnosci i wiedzy jest problemem ;)

acha, a zasilka daje rade?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi