GeraltNieZRyvii Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Witam Szukam laptopa do 2400 zł. Zależy mi głównie na jego mobilności, tzn, żeby bateria była w stanie wytrzymać parę godzin, waga raczej mniej ważna, ale też bez przesady. Komputer ma mi służyć głównie do pisania oraz korzystania z internetu, aczkolwiek ważne jest dla mnie także, żeby dało się na nim pograć, oczywiście nie w nowsze tytuły, a raczej w gry typu Football Manager. Są w ogóle laptopy w tym przedziale cenowym i spełniającym moje wymagania, które byłyby w stanie wytrzymać na baterii 5 godzin? Jeśli nie, to da się temu jakoś zaradzić np. wymienną bateria? Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorgan Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 z bateria będzie ciężko coś znaleźć żeby tyle trzymała.polecam http://www.komputronik.pl/Notebooki_i_netb...pelny,id,70238/ niezłe wykonanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...