hersheys50 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Witam wszystkich forumowiczow Mam takie pytanie, otoz ostatnio stalem sie posiadaczem Galaxy 3500MGB-RAID Pro Network Storage dziala to na zasadzie malego serverka i... , wlasnie tylko tyle wiem na ten temat Czy ktos wie jak to skonfigurowac i w jaki sposob z tego skozystac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 pewnie przez przeglądarkę i podmapować dysk w lanie :] wyguglaj instrukcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hersheys50 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 A czy moge miec dostep do tych plikow, z innego komputera podlaczonego do internetu, a niepodlaczonego do tejze sieci co mam dysk ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) A czy moge miec dostep do tych plikow, z innego komputera podlaczonego do internetu, a niepodlaczonego do tejze sieci co mam dysk ??Będziesz miał dostęp. Musisz tylko na routerze przekierować na ip tej zabawki porty ftp. Musisz najpierw przeczyać instrukcję, to coś wyposażyć w dyski :), skonfigurować :) Edytowane 15 Maja 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...