johnyb Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Hej! Jestem posiadaczem laptopa marki Acer Travelmate 2310. To dosyć stara konstrukcja ale póki co dawała rade. Niestety dzisiaj uszkodziłem matrycę, na tyle poważnie, że raczej tylko jej wymiana ocaliłaby mojego kompa. Z samą wymianą raczej dam sobię rade ale z tego co szukałem na allegro itp. to raczej nie ma takiego podzespołu w sprzedaży. W związku z tym pytanie: czy dałoby rade zamienić moją zepsutą matrycę na jakiś inny model o podobnych parametrach (15")? Jeśli tak to czym mam się kierować zakupie takiej matrycy aby wszystko chodziło bez zarzutu? Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 99% matryc 15 cali bedzie pasowało, nie musi byc ten sam model co do joty. Sprawdz tylko czy ma tyle samo pinów co stara (w użytku były matryce 15,0 XGA 20 i 30 pin) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirez Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 należałoby tez sprawdzić wymagania energetyczne - wszak mogą być czym innym podświetlane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...