mencyc86 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 witam Mam problem....od ostatnich kilku dni obserwuje glosniki firmy Genius model SW-HF 5.1 5005 i mam zamiar w krotce je kupic! :) tylko zastanawia mnie cy beda chodzic na mojej karcie dzwikowej...??? Mam karte MINTA i do tej pory mialem podlaczone do niej glosniki firmy CREATIVE 5.1 i bylo ok. lecz spalil mi sie subofer i dlatego mysle o wymianie na GENIUSY!! Tylko czy beda one normalnie graly i cala swa moca na tej karcie?? czy nie trzeba bedzie dokupowac jakis przelotek itp.??? Prosze o odp.. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Jak działały 5.1 Creative'a, to dlaczego mają nie działać Geniusa? Wszystko będzie śmigało. W zestawie masz przejściówki trzy z 2RCA -> mały jack. Podłączasz do trzech wyjść audio na dźwiękówce i wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...