Misiek007 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Witam, Ostatnio zauważyłem w sklepie nowe węże a mianowicie Masterkleer cena ich jest kusząca a rozmiary też odpowiednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Dobre jakościowo węże Darkstyx kiedyś używał w swoim wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 heh ja je kiedys prawie juz sprowadzilem z reichu, w ostatniej chwili rozmyslilem sie i zmienilem zamowienie. Ogolnie wydawaly sie dosc obiecujace. Daj znac gdzie je znalazles, jaki rozmiar i w jakiej cenie bo moze i ja bym sie skusil na kilka meterkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 heh ja je kiedys prawie juz sprowadzilem z reichu, w ostatniej chwili rozmyslilem sie i zmienilem zamowienie. Ogolnie wydawaly sie dosc obiecujace. Daj znac gdzie je znalazles, jaki rozmiar i w jakiej cenie bo moze i ja bym sie skusil na kilka meterkow. KLYK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) 10/13 są w Angeli, miałem kupować tam białe zanim cooling wprowadził fesery. Edit: mib był szybszy ;) Edytowane 22 Maja 2009 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Miałem te węże 2 dni. Rozmiar 10/13. Wyleciały z hukiem. Bardzo miękkie. O ostrych łukach można zapomnieć. MCP355 przy pełnej mocy powodowała przewężenia. Potrzebne sprężynki. Jak dla mnie ich jakość jest beznadziejna. ostatecznie zmiana na TYGON - zdecydowanie lepiej. Edytowane 5 Czerwca 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...