Skocz do zawartości
MarkPL

Neo+, Windows 2000 i problem z Outlook Express

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam Neo+ od dzisiaj i mam nastepujacy problem:

Przy kazdym wlaczeniu Outlooka czy wyslaniu, sprawdzeniu maili rozlacza i

laczy ponownie Neo+, dlaczego ?

Mam zainstalowany RASPPPoE ( zaden syf od TPSA ), i ustawienia polaczen tez

sa ok ( tak samo jak mialem przy SDI i nie bylo takich problemow )

Co robic ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdz gdzies w ustawieniach outlooka czy niemasz - rozlacz automatycznie po sprawdzeniu poczty , a wogole outlook sux - the bat rox - przezucilem sie na the bata po tym jak mi outlook przepuscil przez swoje zajebiscie wielkie dziury nimde i mi sie rozeszla na cala siec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.thebat.pl - masz program po angielsku i nakladke polska :) - i niema problemu :) - ma duzo wiecej opcji i przedewszystkim nieotwiera maili jako HTMLa jako plain tekst wiec nieuruchamia zalacznikow (ktore moga byc wirusami) - warto o to dbac :) .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja kocham bata bo jest the best - outlook ujdzie ale jak masz na serwerze wewn filtrowanie poczty przez antyvira - inaczej to mozna sie pociac - outlook ma takie dziury ze glowa maua ;)- na wszystkich stronach jec.ia ten program za jego niedopracowanie ;) i przepuszczanie robali :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi