bigzzgib Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Jak komp jest "zimny" to jak go włączam to palą sie diody i nie startuje dopiero jak go zresetuje to startuje, a jak jest rozgrzany tzn do około 5 min po wyłączeniu to startuje za pierwszym razem. W czym problem? Mój zasilacz to codegen 300w wiem że nie najlepszy ale wcześniej wszystko było normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Czesc...Mialem podobny problem z poprzednim kompem..okazalo sie ze to plyta...w koncu bylo tak ze palily sie diodki, wiatraczek startowal..ale nic wiecej...teraz plytka sobie lezy gdzies tam..nawet nie wiem gdzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Miałem tak samo za czasów celka 400 mhz.Wymiana mobo pomogła.Ale myślę że to też zależy od zasiłki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Płytę mam jeszcze na gwarancji ale kupywałem w logosie a znając ich pewno będą trzymali w ch... czasu i oddadzą taką samą, będę musiał przetestować jeszcze z innym zasilaczem PS. A jaką płytę miałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...