Rafal2228 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Witam, jakoś ponad rok temu, kiedy to jeszcze nie wiedziałem z czego dokładnie składa się komputer, kupiłem sobie gotowca z komputronika :unsure: . No i tak jakoś po paru miesiącach od kupna komputera trafiłem na to forum. Zacząłem sobie czytać i zobaczyłem temat gdzie mówicie żeby nie mieć w kompie słabego zasilacza i teraz moje pytanie, bo ja nie wiem dokładnie jaki mam, ale dzięki fakturze znalazłem go na stronie komputroniku i teraz mam zamiar podkręcać procka (kompletnie się na tym nie znam, ale mam nadzieje, że potem mi pomożecie :wink: , lecz czytając wasze opinie boje się podkręcać nie wiedząc jakim mam zasilacz. Wcześniej trochę kupiłem sobie na proca karakorum i zalmana zm-stg-1, reszta zestawu taka jak w sygnaturze :D BTW. Nie wiem gdzie założyć temat, aby uzyskać pomoc przy kręceniu :wink: z tego co się orientuje to chyba Podstawowe Zagadnienia (wywnioskowałem tak z jednej rozmowy na forum) BTW2. Proca będę kręcić gdzieś w pod koniec czerwca, początek lipca (nie będzie mnie prawie cały czerwiec) więc to takie info na przyszłość ;) BTW3. (zawsze coś zapomnę xD) jeśli coś potrzeba to postaram się dzięki fakturze znaleźć to na stronie komputrona ;) Edytowane 23 Maja 2009 przez Rafal2228 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Jest bardzo dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2228 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Jeśli jest bardzo dobry to się ciesze :D Wielkie dzięki nawet nie wiesz jak mnie to uspokoiło :D a nie wiesz może gdzie założyć temat o pomoc w podkręcaniu czy nie ma takiego działu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 W Podstawowych Zagadnieniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...