Skocz do zawartości
Rafal2228

Nieznany Zasilacz ..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jakoś ponad rok temu, kiedy to jeszcze nie wiedziałem z czego dokładnie składa się komputer, kupiłem sobie gotowca z komputronika :unsure: . No i tak jakoś po paru miesiącach od kupna komputera trafiłem na to forum. Zacząłem sobie czytać i zobaczyłem temat gdzie mówicie żeby nie mieć w kompie słabego zasilacza i teraz moje pytanie, bo ja nie wiem dokładnie jaki mam, ale dzięki fakturze znalazłem go na stronie komputroniku i teraz mam zamiar podkręcać procka (kompletnie się na tym nie znam, ale mam nadzieje, że potem mi pomożecie :wink: , lecz czytając wasze opinie boje się podkręcać nie wiedząc jakim mam zasilacz. Wcześniej trochę kupiłem sobie na proca karakorum i zalmana zm-stg-1, reszta zestawu taka jak w sygnaturze :D

BTW. Nie wiem gdzie założyć temat, aby uzyskać pomoc przy kręceniu :wink: z tego co się orientuje to chyba Podstawowe Zagadnienia (wywnioskowałem tak z jednej rozmowy na forum)

BTW2. Proca będę kręcić gdzieś w pod koniec czerwca, początek lipca (nie będzie mnie prawie cały czerwiec) więc to takie info na przyszłość ;)

BTW3. (zawsze coś zapomnę xD) jeśli coś potrzeba to postaram się dzięki fakturze znaleźć to na stronie komputrona ;)

Edytowane przez Rafal2228

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi