Gość Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Potrzebuje zebyscie mi polecicli jakis cooler do Athlona XP 1700+. Ma byc niedrogi mzoe te nowe Titany???(gdzie je dostac). Athlon bedzie @2100+ prawdopodobnie. Jakis cooolerek polecicie?? prosze!!! obecnie mam w domciu Titana TTC D4TB 7000rpm i to chyba nie starczy :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 a na stronie producenta pisza co innego - looknij TU PS literka B oznacza wentylator na lozysku kulowym - uprzedzam ewentualne pytanie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 tam pisza ze ma 500rpm maoj ma 7000 a dochodzi czasem do 7200! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 tam pisza ze ma 500rpm maoj ma 7000 a dochodzi czasem do 7200! To tak jak D5TB bywaja modele 3000RPM i 3300-3400RPM. Mialem 2 identyczne z wygladu ale podlaczone do tej samej plyty mialy rozna predkosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja na swoich D5TB mam 3400 i 3600 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Mnie osobiście bardzo podoba się Tytan TTC-CU5TB. Mam zamiar sobie go zakupić. Podobno kosztuje koło ok. 70zł. Wprawdzie nie jest o extra tanio, ale to jest miedzianka . Jego opis możesz znaleźć na stronce producenta, czyli TU . Dla smaczku jeden fotos: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Mnie osobiście bardzo podoba się Tytan TTC-CU5TB. Mam zamiar sobie go zakupić. Podobno kosztuje koło ok. 70zł. Wprawdzie nie jest o extra tanio, ale to jest miedzianka . Jego opis możesz znaleźć na stronce producenta, czyli TU 66.50 zl netto w mincie ... Tristan ... moge ci opchnac tego nowego TTC-D5TB (4/TC) srebrny z czujnikiem temp .... szczegóły na GG 1509112 .... z tego co wiem tydzien temu to byl jedyny w krakowie ( nadal chyba go nie maja w PcProjekcie szukalem [ dzis tez tam bylem] i w action tez pytalem) ... mi go brat w MINTcie w Wa-wie kupil i z kolegą przesłał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...