Skocz do zawartości
Gość

coolerek

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje zebyscie mi polecicli jakis cooler do Athlona XP 1700+. Ma byc niedrogi mzoe te nowe Titany???(gdzie je dostac). Athlon bedzie @2100+ prawdopodobnie. Jakis cooolerek polecicie?? prosze!!! obecnie mam w domciu Titana TTC D4TB 7000rpm i to chyba nie starczy :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tam pisza ze ma 500rpm maoj ma 7000 a dochodzi czasem do 7200!

To tak jak D5TB bywaja modele 3000RPM i 3300-3400RPM. Mialem 2 identyczne z wygladu ale podlaczone do tej samej plyty mialy rozna predkosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie osobiście bardzo podoba się Tytan TTC-CU5TB. Mam zamiar sobie go zakupić. Podobno kosztuje koło ok. 70zł. Wprawdzie nie jest o extra tanio, ale to jest miedzianka . Jego opis możesz znaleźć na stronce producenta, czyli TU .

Dla smaczku jeden fotos:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie osobiście bardzo podoba się Tytan TTC-CU5TB. Mam zamiar sobie go zakupić. Podobno kosztuje koło ok. 70zł. Wprawdzie nie jest o extra tanio, ale to jest miedzianka . Jego opis możesz znaleźć na stronce producenta, czyli TU

66.50 zl netto w mincie ... Tristan ... moge ci opchnac tego nowego TTC-D5TB (4/TC) srebrny z czujnikiem temp .... szczegóły na GG 1509112 .... z tego co wiem tydzien temu to byl jedyny w krakowie ( nadal chyba go nie maja w PcProjekcie szukalem [ dzis tez tam bylem] i w action tez pytalem) ... mi go brat w MINTcie w Wa-wie kupil i z kolegą przesłał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...