Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zachcialo mi sie przykleic radiator na mostek(ten co standardowo nie ma)jako ze grzal sie dosc mocno a w u innych producentow mial radiator.No i wszystko fajnie ale na prube przykleilem gada kropelka i tu jest problem,radiatorek jest cieply czyli zbytniego oporu przeplywu ciepla przez kropelke nie ma ale chcialem go po ludzku jakims klejem termoprzewodzacym chlasnac tyle ze jak prubowalem odkleic to niestety zaczela plyta trzeszczec i sie wyginac a cholerstwo nie chce puscic :( no i mam takie pytanie czy ktos kleil juz na kropelke i nie ma to jakis skutkow ubocznych i czy ktos ma pomysl jak to odkleic bo jak nie to juz tak zostanie i tyle,trzymac sie na pewno bedzie:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Calosc kropelka? Myslelm, ze tym sie tylko podkleja rogi :) Jak chcesz to NA WLASNA ODPWIEDZIALNOSC mozesz wsadzic mobo (w szczelnej torebce) do lodowki. Niestety woda moze sie skraplac, ale tego typu klej powinien wtedy miec mniejsza przyczepnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLa Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 jesli masz troche miejsca wokol mostka to sprobuj ostroznie przeciac warstewke kleju zyletka albo cienkim ostrzem w oprawce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No wlasnie nie sadzilem ze to akurat radiator z mostkiem tak dobrze chwyci,kleilo sie rozne rzeczy podobnymi klejami i wystarczylo mocno przekrecic i puszczal a z ta kropelka to wyciagne radiator z mostkiem.Co do lodowki to wole nie ryzykowac skroplenia w koncu to nowa plyta,a zyletka no niestety nie za bardzo moge podejsc,eh,no to zostawiam to jak jest,ciekawe co powiedza w serwisie jak plyta padnie:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Qup se freez'a w spray'u, zamraża do około -50 C, zastąpi Ci lodówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 wzialem gada kombinerkami zgniatalem az sie podstawa wykrzywila i dopiero wtedy puscilo,uff,cieplo mi bylo jak trzeszczal ale dziala i nic mu sie nie stalo,odradzam innym kropelke chyba ze na rogach troche a w srodku pasta.No to teraz do roboty i nastepny radiator musze wyciac ale mam nauczke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...