MieczySław Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zrobiłem domową sieć na starszych kartach jeszcze tych z okrądłymi gniazdami BNC.Widzę w otoczeniu sieciowym obydwa kompy ale brak zawartości (są puste foldery). Najlepiej gdyby ktoś puścił głuchala ze stacjonarnego telefonu na moją komurkę 0502345906 oddzwonię natychmiast. Pomagął mi "noose" ale nie mam z nim kontaktu. Pomóżcie proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 jakie windowsy na tych kompach ??? - na moj gust wejdz w panel sterowania i w ustawieniach sieci zaznacz (chce miec mozliwosc udostepniania moich plikow) pozniej rest kompa klikasz prawym przyciskiem myszy na dysk i udostepniasz . Jezeli juz to zrobiles to niewiem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 heh :) cze Mietek :) ja jestem.... po prostu mam spr i nie bywam dzien w dzien online :P ale spoko :) pomoge Ci :D jutro odbierz maila + looknij tutaj :) wrzuce Ci z rysunkami co i jak.... Pozdrawiam, Noose ps. od jutra ~17 do piatku/soboty nie mam kompa wiec sie nie pojawie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 :lol: ok juz dziala :lol: to nie bede nic pisal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 kto pomogl - ja czy ty ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Dziękuję panowie. Mam sieć. Noose jest WIELKI. Zrobiłem sieć 10 Mbps może dla innych to mało ale dla mnie na razie to rewelacja. Cieczę się że przy Was coraz więcej umiem. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...