dragongc Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Mam prozbe do was - ludzie kturzy maja ta pompke i zrobiny na niej caly ukald dajcie zdiecia jak ja zmontowaliscie lub linka do waszej strony. Mam maly problem chcialem ja upchnoac w obudowie i nie zabardzo mi to wychodzi, moze cos podpatrze u kogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 http://members.lycos.co.uk/b3t0n/cos%20pod...mpa%20/komp.jpg to zdjecie mojego kompa jeszcze jak nie mialem budy - ph802 jest w easyclicku - eleganckie pudeleczko - szczelne - chlastasz na wieczku dziury , uszczelniasz je i mozesz pakowac pompe do pudelka , a pozniej do budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A nie masz wiecej zdiec ?? Powinna byc ustawiona na zielony ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 B3T0N z czego zrobiłeś króćce w swoim pojemniku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 z jakis badziewnych przelotek z 1/2 cala na 3/8 cala - po obu stronach gwint .... aleeee nie polecam tego rozwiazania - lepiej kupic u mate'a zlaczki proste - one sa eleganckie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 pompki wodne - modyfikacje, zbiorniki, podlaczenia itd... B3TON Moze bys wrzucil to i wiecej zdjec swojego pojemnika z pompka do powyzszego linka? Bylbym wdzieczny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 pompki wodne - modyfikacje, zbiorniki, podlaczenia itd... B3TON Moze bys wrzucil to i wiecej zdjec swojego pojemnika z pompka do powyzszego linka? Bylbym wdzieczny :wink: jasne - tylko niech mi cyfrak wroci z servisu , to trzasne lepsze i troszke zupdate'owane , poniewaz nastapily drobne zmiany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 nie szkodzi, mozesz wrzucic to zdjecie i tamte pozniej - wyjdzie nawet lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Witchhunter a ja moge TO też wrzucić? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Witchhunter a ja moge TO też wrzucić? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 smaczne ogorki ?? - rozbroiles mnie tym sloiczkiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobrze jest :) Masz lepszy? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Fumfel i inni Jesli tylko posiadacie jakies najlepiej wlasne zdjecia na ktorych widac pompki w ukladach chlodzenia wodnego, czy to w sloikach po ogorkach czy w specjalnie do tego przygotowanych zbiornikach, mozna je wrzucic, pewnie - slowem wrzucajcie wszystko to, co w jakis sposob moze zainspirowac czy pomoc innym (oczywiscie trzymajac sie tematu pompek) :wink: Tak wiec fumfel, wrzucaj to i jesli masz inne takze zdjecia, ja ze swojej strony prosze tylko, zebys w miare mozliwosci dodal jakis komentarz odnosnie konstrukcji/eksploatacji/czegokolwiek co ci sie nasunie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ok Jutro postaram sie o cyfrówke i zrobie fuul zdjęć mojego ukłądu.Już niemam tego słoika :) .Mam taki pojemniczek plastikowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...