Skocz do zawartości
dragongc

Power Head 802

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prozbe do was - ludzie kturzy maja ta pompke i zrobiny na niej caly ukald dajcie zdiecia jak ja zmontowaliscie lub linka do waszej strony.

Mam maly problem chcialem ja upchnoac w obudowie i nie zabardzo mi to wychodzi, moze cos podpatrze u kogos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://members.lycos.co.uk/b3t0n/cos%20pod...mpa%20/komp.jpg

to zdjecie mojego kompa jeszcze jak nie mialem budy - ph802 jest w easyclicku - eleganckie pudeleczko - szczelne - chlastasz na wieczku dziury , uszczelniasz je i mozesz pakowac pompe do pudelka , a pozniej do budy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pompki wodne - modyfikacje, zbiorniki, podlaczenia itd...

B3TON

Moze bys wrzucil to i wiecej zdjec swojego pojemnika z pompka do powyzszego linka? Bylbym wdzieczny :wink:

jasne - tylko niech mi cyfrak wroci z servisu , to trzasne lepsze i troszke zupdate'owane , poniewaz nastapily drobne zmiany ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fumfel i inni

Jesli tylko posiadacie jakies najlepiej wlasne zdjecia na ktorych widac pompki w ukladach chlodzenia wodnego, czy to w sloikach po ogorkach czy w specjalnie do tego przygotowanych zbiornikach, mozna je wrzucic, pewnie - slowem wrzucajcie wszystko to, co w jakis sposob moze zainspirowac czy pomoc innym (oczywiscie trzymajac sie tematu pompek) :wink:

Tak wiec fumfel, wrzucaj to i jesli masz inne takze zdjecia, ja ze swojej strony prosze tylko, zebys w miare mozliwosci dodal jakis komentarz odnosnie konstrukcji/eksploatacji/czegokolwiek co ci sie nasunie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi