Dreame® Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam, zamierzam kupić netbooka na którego mogę max wydać 2,5 tys. Zastanawiam się nad Samsungiem NC10, ponieważ ma wbudowany modem, i chciałbym o ile to możliwe korzystać dzięki niemu z internetu sieci Play(tu pytanie do Was czy jest to możliwe). Jeśli macie inne propozycje to będę wdzięczny za przedstawienie ich. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam, zamierzam kupić netbooka na którego mogę max wydać 2,5 tys. Zastanawiam się nad Samsungiem NC10, ponieważ ma wbudowany modem, i chciałbym o ile to możliwe korzystać dzięki niemu z internetu sieci Play(tu pytanie do Was czy jest to możliwe). Jeśli macie inne propozycje to będę wdzięczny za przedstawienie ich. Pozdrawiam miałem go w raczkach jeśli tylko Ci odpowiada wielkość matrycy to nic innego bym nie szukał SAMSUNG NC10 z wbudowanym modemem można dostać już coś koło 1900-pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 mam tego NC10 z HSDPA z Plusa w promocji . Jestem bardzo zadowolony, internet śmiga aż miło , komputer również . Bez zastrzeżeń , Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...