Gregu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie wiem czy już było ale zapodaję źródło http://www.technonews.pl/Technonews/1,9443..._Firefoksa.html wnioski do wyciągnięcia zostawiam Wam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Choć fakt, że wtyczka instaluje się bez żadnej informacji jest czymś nagannym, to nie rozumiem o co chodzi z niemożnością jej odinstalowania: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 U mnie ta opcja była zablokowana - przypuszczam że po resecie kompa zostałaby odblokowana, ale pozbyłem się pluginu przy pomocy podanego linku. Ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) U mnie też dało się to odinstalować normalnie, może dlatego, że miałem wersję 1.1 tak jak kolega wyżej. Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Trofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...