hP2396 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Mam pewien problem. Dziś wchodzę na komputer i zakładam słuchawki i słyszę jakieś buczenie ... Jak zdejmę słuchawki lub wyłączę głośniki to tego nie słychać (czyli pochodzi z błędu w systemie , tak ???). Możecie mi powiedzieć jak to wyłączyć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opisz dokładniej to buczenie bo trzeba zlokalizować czy to dochodzi z systemu czy może np jakieś zniekształcenia z karty muzycznej są przenoszone na słuchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Może coś źle podłączyłeś lub kable robią zwarcie (mam na myśli ze gdzieś sie stykają). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...