Igorkalin Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Witam jestem szczęśliwym posiadaczem karty 280gtx MSI OC od 10 miesięcy ostatnio mało grałem i teraz gdy pogrywam zauważyłem ze karta się przegrzewa(Black screen, bądź spadek płynności gry) zaczyna sie to gdy temperatura przekracza 100 stopni(wiatrak na karcie chodzi na 100%), z przodu mam wentylator 25cm(pobiera powietrze) z tylu 12cm(wypuszcza powietrze) jest to problem słabego chłodzenia w mojej obudowie czy tez może coś z karta się dzieje, Czyszczę komputer regularnie co 2-4 tyg, może trzeba kartę rozebrać bo jakiś korek kurzu, nie wiem co robić proszę o pomoc. Edytowane 10 Czerwca 2009 przez Igorkalin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 jak jest korek kurzu to trzeba go usunac. zapewne sam wentylator karty jest zasyfiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...