qhash Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam, Potrzebuje zakupić chłodzenie, które będzie niezawodne podczas pracy 24/7. Wyszukałem i przeczytałem już parę wątków, ale one głównie traktują albo o ciszy albo o wydajności dla podkręconych proców. Mnie interesuję chłodzenie, które uciągnie C2D E7400 2.8 GHz i będzie żytwone. Cisza będzie bardzo miłym dodatkiem. Znacie jakieś takie chłodzenie?? Na markowych łóżyskach, etc. Pozdro, # Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobek1166 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam, Potrzebuje zakupić chłodzenie, które będzie niezawodne podczas pracy 24/7. Wyszukałem i przeczytałem już parę wątków, ale one głównie traktują albo o ciszy albo o wydajności dla podkręconych proców. Mnie interesuję chłodzenie, które uciągnie C2D E7400 2.8 GHz i będzie żytwone. Cisza będzie bardzo miłym dodatkiem. Znacie jakieś takie chłodzenie?? Na markowych łóżyskach, etc. Pozdro, # pentagram karakorum chłodzenie w zupełności wystarczy sam używałem tego chłodzenia bez wentylatora jak lubisz ciszę. tylko upewnij się że zmieści sie do obudowy. napisz jaką masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Karakorum + AS5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Karakorum + AS5.Bez wentylatora?? Co to to AS5? Dzięki za podpowiedzi, sprawdzę to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Karakorum ma wentylator. Arctic Silver 5 Edytowane 10 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Karakorum + Scythe Gentle Typhoon 1450rpm lub S-flex. Podstawa w Karakorum do szlifowania, oryginalny wentyl na niskich obrotach w miarę qlturalnie chodzi ale żywotność może być marna i coś z niego wycieka ;) Jak masz więcej kasy to Scythe Mugen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 oK, dzięki za podpowiedzi. Interesuję mnie jednak ta wypowiedź: pentagram karakorum chłodzenie w zupełności wystarczy sam używałem tego chłodzenia bez wentylatora jak lubisz ciszę. tylko upewnij się że zmieści sie do obudowy. napisz jaką masz to bez wentylatora czy z nim? # Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jest z nim wentylator w komplecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 ...a na prockach które się nie grzeją jakoś drastycznie może pracować pasywnie, jednak tylko w dobrze wentylowanej obudowie. czyli na wlocie i wylocie jakieś 120 mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...