Macio94 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam. Prosiłbym o polecenie myszy i klawiatury w zestawie lub oddzielnie. Będzie ona służyć głównie do gier. Mam około 100zł budżetu klawiaturę i mysz. Wiem, że to nie za dużo, ale może się coś dla mnie znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Fakt kasy mało, za 100zł to możesz kupić co najwyżej logitecha g3 a gdzie klawa... no więc: klawa - a4tech g300, g600, g700 mysz - a4tech x-710fs, 718, 755 Podałem kilka modeli w zależności czy wolisz droższa myszkę i tańszą klawe, czy odwrotnie. Generalnie tanie klawiatury i nawet te droższe mają problemy po wciśnięciu kilku klawiszy na raz, więc polecił bym kupić tańszą klawę a lepszą mysz (jeśli priorytetem są gry fpp), ja przynajmniej bym tak zrobił przy ograniczonym budżecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...