olos1992 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) Mam problem na pc mam internet osiedlowy ale chciałbym go podzielić tak żebym mógł go jednocześnie podłączyć do mojego xbox 360 i laptopa, żeby nie przełączać kabla co chwile w inne miejsce. laptop ma wi-fi więc do niego przydało by się żeby łapał bezprzewodowo a do pc i xboxa oddzielnie żeby szły kable. I właśnie nie wiem co trzeba kupić żeby to zrobić , router czy co, może wystarczy tylko rozgałęźnik ???? proszę o pomoc. Edytowane 14 Czerwca 2009 przez olos1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Router wifi z portem WAN na rj-45. Jaki wybrać? Masz przyklejony temat. Po zakupie wszystko ładnie łączysz, klonujesz adres mac, ustawiasz zabezpieczenia wifi i cieszysz się internetem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos1992 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 A wiecie może czy przy zakładaniu wtyczek rj-45 ułożenie kabelków od strony wtyczki do routera i strony wtyczki do karty sieciowej jest takie samo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Tak. Router/switch <-> komputer - kabel prosty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...