ke3r Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam, szukam jakiegoś monitora do grania online w CoD4, nie chodzi mi tutaj o granie puby tylko o jakieś pcw, cb itd. specjalnie to podkreślam, że monitor w większości będzie wykorzystywany do grania, oraz chciałbym oglądać na nim kablówkę, zastanawiam się wybrać monitor z wbudowanym tunerem? czy może zewnętrzny, może samsung t200hd/t220 ? pułap cenowy myślę że około 800 zł. Co byście poradzili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Lepiej kup sobie za jakiś czas kartę telewizyjną.. Co do monitora to podaj najpierw jaką masz kartę graficzną (najlepiej podaj cały config). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ke3r Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 DC e2160@2,7ghz Goodram 2gb GF 9600gso 320mb (wysłałem go na gwarancje, spaliła mi się :E, jak odbiorę z gwarancji zapewne nówkę, chcę sprzedać i kupić coś pokroju 4850) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 david a na co ci konfig?co to ma wspolnego z monitorem?moze zasilacz zdiagnozuj? NA NIE DEBILNYM NIC NIE WNOSZĄCYM POSTOM kolego nie bierz tunera - miałe sprzedałem(ba compro do media center z visty - genialne prawie że) - był super ale odpalanie kompa by obejrzec tv to lekki debilizm jednak - szczegolnie w nocy przy wydajnym procku dwoch dyskach i wydajnej grafice....... jaka wielkosc cie interesuje?jak 32 cale to samsung serii B - zre mniej niz moj monitor 24" a jest naprawde spoko jak cos mniejszego to samsung 24" z wbudowanym tunerem - tez niedrogo.... a jak planujesz cyfrowke z kablowki(z hd na przyklad - teraqz tak mam) to bierz zwyklego z hdmi(i tak podpialem dekoder) - musze tylko kliknac jak komp wlaczony w monitorze...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...