maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Gościu jest niesamowity! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 jeszcze tak 4:1 i git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! POLSKA!!! POLSKA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 no daliśmy im popalić :D :D :D :D :D :D :D :D żeby tak od początku to byśmy byli w finale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 POLSKA!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ufffffff i po wszystkim. Przeżyłem. Mimo wszystkich pomyj wylanych na naszą drużynę za ten meczyk należy im się: GRATULACJE!!! Coil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 To był piękny mecz :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 musiałem się uszczypnąć ale warto było bo się nie obudziłem. to prawda 3:1 dla nas :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"]Gdyby jeszcze nie ten s<span style="color:red;">[ciach!]</span>@#$ Krzynówek to byłoby wogule super.Co masz do niego. Nie za bardzo rozumiem. Grał najepjej z całego "starego" składu i nie powiesz że nie pomagał przy zdobywaniu bramek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja twierdzę że najlepsza Trójca tych Mistrzostw to oli, Krzynówek i Kryszałowicz i im ewentualnie mogę pogratulować. Reszta zwłaszcza z 2 pierwszych meczów do reklam (Towarzystw Ubezpieczeniowych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"]Gdyby jeszcze nie ten s<span style="color:red;">[ciach!]</span>@#$ Krzynówek to byłoby wogule super.Co masz do niego. Nie za bardzo rozumiem. Grał najepjej z całego "starego" składu i nie powiesz że nie pomagał przy zdobywaniu bramek 3/4 akcji które się nieudały kończyły się właśnie na nim. Pozatym jak mógł nie wykorzystać tej sytuacji na 3:0. Zresztą w poprzednich meczach też udawodnił, że jego twarz dorównuje w 100% jego umiejętnościom. Dla mnie to taki 100% down. Ale nie ma co jęczeć. 3:1. Nie na darmo cały dzień chodziłem dziś w koszulce reprezentacji Polski. A rano koledzy ze szkoły na mój widok (w biało-czerwonej koszulce) pukali się w czoło..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 3:1 o jeden mecz za późno :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"] 3/4 akcji które się nieudały kończyły się właśnie na nim. Pozatym jak mógł nie wykorzystać tej sytuacji na 3:0. Zresztą w poprzednich meczach też udawodnił, że jego twarz dorównuje w 100% jego umiejętnościom. Dla mnie to taki 100% down. Ale nie ma co jęczeć. 3:1. Nie na darmo cały dzień chodziłem dziś w koszulce reprezentacji Polski. A rano koledzy ze szkoły na mój widok (w biało-czerwonej koszulce) pukali się w czoło..... może nie ma 100% skutecznosci ale dzisiaj chyba najwięcej biegał po boisku, a co do niewykorzystanej sytuacji na 3;0 nie wiem czy sam byś lepiej zagrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 ewidentnie widac ze mecze graly NAZWISKA a nie faktycznie dobrzy i bedacy aktualnie w formie zawodnicy... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Polska LOL !!! Żeby tak dalej na Euro 2004 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...