Wojtello93 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Witam! Drodzy forumowicze! Mam zamiar w najbliższym czasie zaopatrzyć się w notebooka. Cena tak jak w opisie. Zależy mi głównie na mobilności(chociaż jakby czas bateria nieźle trzymała to bym się nie obraził). Mam na oku takie oto modele: -MSI EX625X-232PL -HP Pavilion dv5-1040ew -ASUS N51TP-SX041C -IBM/Lenovo IdeaPad Y530 Jak myślicie, który z nich będzie lepszy? I czy jest możliwość wyrwać w tej cenie jakiegoś lepszego notebooka? :blink: Z góry dzięki za pomoc :wink: Edytowane 19 Czerwca 2009 przez Wojtello93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macra Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 i tak skończy się ,że MSI (najlepsza grafika),resztę bebechów za jakiś czas i tak można wymienić ,a grafiki nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello93 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 A czy macał ktoś tegio MSI-ka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Do czego potrzebujesz tego lapa? Poczytaj sobie opinie o tym MSI, wynika z nich dosyć jasno, że jakością wykonania ten notebook odstaje sporo Lenovo czy Dell'a. Dorzuciłbym jeszcze do Twojej listy Dell'a 1555. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello93 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Dobra z pomocą "_OskaR'a" podjąłem decyzję, że jednak wezmę MSI. Dzękować za wszystkie porady :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macra Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 :lol2: a nie mówiłem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...