ToMo Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Czy opłaca się zakładać radiatory na pamięci RAM ??? Te co w podpisie chodzą na najszybszych timingach przy napięciu 2.8 V czy jakbym założył na nie radiatory to ich osiągi dużo by się polepszyły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 1-2mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 hmm jeśli te ci sie mocno nie grzeją to nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nic to nie daje radiatorki na grafice cusik pomoga ,ale na ramie NIC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 No to dam sobie spokój z tymi radiatorkami bo to będzie wyrzucenie kaski w błoto :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak ci zalezy na tych radiatorkach to nei kupuj firmowych - okolo 40 zeta tylko zakup w sklepie elektronicznym/gielda zwylke adiatorki i przyklej na ram, albo duzo radiatorek i potnij go. wydasz moze z 5 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak ci zalezy na tych radiatorkach to nei kupuj firmowych - okolo 40 zeta tylko zakup w sklepie elektronicznym/gielda zwylke adiatorki i przyklej na ram, albo duzo radiatorek i potnij go. wydasz moze z 5 zetaRacja, ale wielkich zysków sie nie spodziewaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Niczego nadzwyczajnego sie nie spodziewaj :) U mnie Active Cooling Kit dal zaledwie 3MHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 3MHz mnie nie użądza... widze że musz te opylić i kupić TwinMosy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 może radiatory ci nic nie dadzą w sesie ilości Mhz, ale zabezpieczą je i ustabilizują prace. ale kupowanie theramaltake albo inne to czasami zbędny gadżet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 hmm ja tez mialem taki zamiata ale teraz w takim razie rezygnuje .. i tak mi na 390 biegaja a dalej osiagnoc za bardzo nie moge przez proca 2140 to max przy rozsadnym napieciu ..ale na grafie to mi dalo 10mhz czyli 20 ddr ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mi nawet radiatory nic nie dały na grafice :-) bez radiatorów tak samo szybko chodziły :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...