MaKaR Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 oto mój wynik (ja i tak wiem lepiej że jest uzależniony : Jesteś pasjonatem Internetu i zaczynasz mieć z tego powodu problemy. Nie można jeszcze mówić o uzależnieniu, ale raczej o nieodpartej potrzebie łączenia się z siecią. Jesteś jeszcze na etapie, na którym możesz się kontrolować. Tak więc, ustal sobie limit czasu przebywania na Internecie i skrupulatnie go przestrzegaj. Wychodź, spotykaj się z przyjaciółmi, czytaj książki i dostrzegaj piękno otaczającego Cię "rzeczywistego" świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 oto mój wynik (ja i tak wiem lepiej że jest uzależniony : Jesteś pasjonatem Internetu i zaczynasz mieć z tego powodu problemy. Nie można jeszcze mówić o uzależnieniu, ale raczej o nieodpartej potrzebie łączenia się z siecią. Jesteś jeszcze na etapie, na którym możesz się kontrolować. Tak więc, ustal sobie limit czasu przebywania na Internecie i skrupulatnie go przestrzegaj. Wychodź, spotykaj się z przyjaciółmi, czytaj książki i dostrzegaj piękno otaczającego Cię "rzeczywistego" świata. Miałem to samo :-). Ale coś mi sie zdaje ze to jest test bardziej dla modemowców a nie tych co mają sztywniaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Nie jesteś uzależniony i Internet raczej nie zakłóca Twojego normalnego życia. Internet traktujesz jako normalne narzędzie, które ma słuzyć Ci pomocą w zdobywaniu potrzebnych Ci informacji. Nie uważasz Internetu za "ósmy cud świata" i nie interesuje Cię specjalnie "wirtualne życie". Realizujesz się w życiu "rzeczywistym" i nie uważasz, że na Internet wchodzą bardziej interesujące osoby niż te, które spotykasz w innych miejscach. :lol: ja wiem ze jestem uzalezniony :lol: kiedys jak sie uzaleznilem od kompa to norma DZIENNA to bylo 10-14h.... teraz mi przeszlo (dziewczyna :)), ale dostalem neo+ i ciagle siedze na necie :P (albo jestem z nia) a z testu wynika ze jestem zdrowy :) test sux :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 oto mój wynik (ja i tak wiem lepiej że jest uzależniony : Jesteś pasjonatem Internetu i zaczynasz mieć z tego powodu problemy. Nie można jeszcze mówić o uzależnieniu, ale raczej o nieodpartej potrzebie łączenia się z siecią. Jesteś jeszcze na etapie, na którym możesz się kontrolować. Tak więc, ustal sobie limit czasu przebywania na Internecie i skrupulatnie go przestrzegaj. Wychodź, spotykaj się z przyjaciółmi, czytaj książki i dostrzegaj piękno otaczającego Cię "rzeczywistego" świata. ja mam stałke :D:D:D::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 bez testu mówie że jestem uzależniony :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 liquid jak zes podkrecil tego twojego proca na 1ghz ja mam 800 i nic nie podkreconu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ja nie musze robic zadnych testow, zeby wiedziec, ze jestem uzalezniony :) (na szczescie to moj jedyny nalog!) Chociaz czesciowo te uzaleznienie wynika z tego, ze jest mi on potrzebny do nauki i pracy, ale nie sadze ze gdybym nie musial sie uczyc ani pracowac, to bym z niego zrezygnowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 hmm jak klikne na stan polaczenia to mam Czas trwania : 5 dni 22:09:11 :D ale nie chyba nie jestem uzalezniony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...