darkangel22 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam. Mam do was wielką prośbę. Zakupiłem nowy komputer, lecz jeszcze muszę kupić klawiaturę i mysz. Mam do wydania do 150 zł. Warto kupować zestaw bezprzewodowy np. TRACER DELUXE EXCLUSIVE RF USB (kolega mi poradził ten zestaw), czy może lepiej kupić coś przewodowego? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekto Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Myszka to cso takiego http://allegro.pl/item665189826_mysz_razer...a_1800_dpi.html a klawiaturka np. taka http://allegro.pl/item666560092_klawiatura..._slim_ergo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkangel22 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Podoba mi się ta klawiatura, chyba ją kupię. A do myszki... No nie wiem. Jest na prawdę dobra i wygodna? Może jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 co do myszki to najlepsza w tej cenie i popieram wybór nekto... ewentualnie razer deathadder jak masz z czego dołożyć (~140zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Przeciez ta klawiatura ma klawisze o roznych wielkosciach np. "n" - wg mnie porazka, chyba ze ktos uzywa nonstop klawiatur ergo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Gwarantuję ci że tej klawiatury Microsoftu świetnie się używa. Sa mam ją od ~1,5 roku i nie zamienił bym jej na nic innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...