Payti Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Hi, Mam EPOX'a 8RDA+ i chciełem się pobawić w podkręcanie do FSB 166 lub wyżej. Kumpel maił kiedyś płytke Gigabyte'a i jak wyciągnął magistrale to siadł mu dysk. Jak to jest rozwiązane w EPOX'ie słyszałem, że kręcenie magistrali FSB nie kręci magistrali dysku i nic się złego nie będzie dziać. Czy to prawda ? THX za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 tak, prawda. pci i agp jest niezaleznie taktowane od fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 dokladnie, masz zablokowane agp na 66 i pci na 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParyS Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Coz, ja na GA7VRX nie mialem i dwa razy mialem crashe dysku - format :-P lepiej uwazac na plytach z niezablokowanymi agp i pci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 dokladnie, masz zablokowane agp na 66 i pci na 33Wcale nie :P. Tylko PCI jest zablokowane :P. AGP możesz sam zmieniać :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...