chudziel Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam, pisze o moim problemie w tym dziale, bo wydaje mi się, że problem leży w Viście. Mam laptopa Lenovo Y530, na nim zainstalowaną "Lenovovską" Vistę. Mam internet w UPC, modem jest podlaczony do routera D-Link DI-524UP. Mój problem polega na tym, że gdy korzystam z internetu przez WiFi na tym laptopie, po jakims czasie nie działa mi www. Wtedy rozłączam się, ponownie połączam i wszystko działa. Dzieje się tak po około pół godziny. Do tego chciałbym ustawić, aby automatycznie przy starcie systemu łączyło mnie z moim WiFi, ale zaznaczanie "Łącz automatycznie" działa tylko przez jakies 3-4 uruchomienia komputera. Drugi problem polega na tym, że chciałbym sobie zoptymalizować Vistę korzystając z rad podanych w przyklejonym FAQ, jednak nie działa mi gpedit.msc, gdy wchodzę do różnych menu nie mam niektórych zakładek, o których jest mowa w temacie. Ma ktoś jakieś pomysły? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...