Skocz do zawartości
dragon311

Lcd 22'' Do Gier

Rekomendowane odpowiedzi

benq e2200HD komplet złączy mam taki i jest naprawdę ekstra kolory są konkretne zero smużenia i dobrze świeci :) cena ~750 więc może da radę szarpnąć się na wersję 24" (e2400HD) nie bierz wersji HDA bo to są wersje okrojone z złączy (do D-SUB) rozdzielczość fullHD albo poczekaj na nowe monitory samsunga na cPVA 23" będzie kosztował około 1100.

Edytowane przez prznar1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do V2400W to nie wiem ale LG zostaje daleko w tyle. szukaj testu e2200hd na stronie gazety (komputerświat czy cuś) i tam wygrał z dużo droższymi konkurentami ogółem jego parametry nie odbiegają znacznie od tego co podaje producent a nie tak jak to ma zazwyczaj miejsce u innych producentów że jest to marketingowa papka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do V2400W to nie wiem ale LG zostaje daleko w tyle. szukaj testu e2200hd na stronie gazety (komputerświat czy cuś) i tam wygrał z dużo droższymi konkurentami ogółem jego parametry nie odbiegają znacznie od tego co podaje producent a nie tak jak to ma zazwyczaj miejsce u innych producentów że jest to marketingowa papka

rozumiem że widziałeś i testowałeś najnowszą serię LG W2453V?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co sądzicie o HP Pavilion w2228h 22''? Nada się do szybkich gier/filmów i grafiki komputerowej? Podobno wyświetla "prawdziwą" czerń, piękne kolory. I jak sprawdza się w nim skalowanie obrazu - czy przy rozdziałce 1440x900 obraz będzie mocno zniekształcony (nominalna 1680x1050)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi